Yanam läcksäker rostfri Lunchlåda

Ej i lager
A Slice of Green
229,00 kr
Översikt


Vikt: 395 g
Skötselanvisningar: Diskmaskin säker
Förpackning: Individuell kartong
Etik: Hållbarhet & Ansvarsfull produktion
Tillverkningsland: Indien
Storlek: övergripande mått - 1100ml / 5.3 x 21.5 x 14.5cm
Material: rostfritt stål & silikon
Märke:  "A slice of green"

 

Yanam läcksäkra och rostfria lunchlåda  är perfekt för att ta med en miljövänlig 'on-the-go' lunch hemifrån. Doda lunchlådan är lite högre än de flesta andra lådorna och har därmed en bra storlek för tjocka smörgåsar och bröd. Det täta locket gör att man kan ta med sig mat som har lite mer vätska, locket tätats med en silikonslist som spänns ihop med 2 kraftiga bygelspännen, extra silikonlist medföljer och fler kan beställas om de skulle bli dåliga.
 
Inga fler skåp med oändligt antal lock och inga lådor att matcha, plus du kan vara säker på att det inte kommer att finnas några otäcka plastkemikalier som läcker ut i din mat! Dessutom tar de inte till sig färg och smak, trots oljiga maträtter så är de enkla att diska även för hand

Observera att även om denna behållare är lämplig för fuktigare mat som sallad eller såser, är den inte utformad för flytande livsmedel som soppor och buljonger. Vi rekommenderar en skruvmatskål för flytande livsmedel.

Egenskaper

  • Tillverkad på ett ansvarsfullt sätt i Indien av rostfritt stål med hög kvalitet på 201 matcertifierad stål. Fri från BPA, ftalater och bly.
  • Rostfri interiör som varken ger ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Ej för användning i mikrovågsugn. 
  • Kan diskas i diskmaskin. 

 Miljösmarta

Ja de billiga lunchlådorna i plast har en begränsad hållbarhet och avger dessutom ofta gifter i maten, fördelen gentemot glas lådor är att denna i rostfritt klarar en del stöttar och kommer hålla under en lång tid.

Mer information:
SKUSGL016
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean799439695160