The Market Bag återanvändbar tygpåse

Ej i lager
Dans le sac
249,00 kr
Översikt


Vikt: 275 g
Skötselinstruktioner: Maskintvätt kallt
Förpackning: Hängande tagg
Etik: hållbar
Tillverkningsland: Kanada
Storlek: 48,5 x 59 x 16 cm ca.
PACKSTORLEK: 1
Material: bomull

 

En väldigt rymlig, högkvalitativ, tjock marknadsväska av bomullsduk med breda axelremmar designade för att transportera färska produkter från butikerna eller marknaden. Väskans styrka och hållbarhet gör att den kan användas för resor till stranden eller stormarknaden och är perfekt för daglig användning. Ett snyggt sätt att hjälpa till att minska mängden plastavfall i våra hav.

Egenskaper

Tillverkad i Quebec av 100% naturlig bomull som odlas och vävs i USA.

Väskan mäter ungefär 59 cm bred max max 48 cm djup max.

Axelbanden mäter ungefär 52,5 cm långa x 3,8 cm breda.

Skötselråd:

Ju mindre du tvättar din väska desto bättre; skaka helt enkelt ut eventuella smulor och återanvänd den så ofta du vill. Tvätta emellertid i kallt vatten på känslig cykel med ett mjukt rengöringsmedel och lägg platt till torrt. Torka inte ihop. Använd inte mjukgörare.

Bomullsfibrer krymper naturligt med cirka 10-15% när de har tvättats. Väskan är utformad något större än vad som behövs av detta skäl. Det måste tvättas i kallt vatten och inte läggas i torktumlaren eftersom det skulle krympa påsen ännu mer.

 

Miljösmarta?

 Ja trots den är tillverkad i ganska resurskrävande bomull så är den av en gedigen design och kommer hålla länga. Då den även är stilig kan den ersätta andra typer av väskor, du kan tänkas behöva, så som strandväskan, picknickspåsen eller vardagsväskan.

Mer information:
SKUDLS-003
TillverkningsmaterialBomull
ean627843757931