Klean Kanteen Reflect Isolerad 592ml

Ej i lager
Klean kanteen
Översikt
  • 18/8 Rostfri stålkonstruktion.
  • Ingen färg, bläck, beläggningar eller plast.
  • Climate Lock™ dubbelväggs-isolering håller drycker varma i 20 timmar och iskalla i 40 timmar.
  • Elektropolerad insida via en säker och giftfri process, samt avrundade hörn gör den enkel att rengöra.
  • Inkluderar läckagesäkra Bamboo Cap för att skapa en rostfri interiör.
  • Kompatibel med alla Classic-lock, inkluderat det spillsäkra Sport Cap 3.0.
  • Handtvätt rekommenderas för alla isolerade produkter. Rekommenderas inte för mycket varma vätskor på grund av Bamboos stål-lock.
  • Uppbackad av Strong as Steel-garantin.

Reflect 800ml vattenflaskan är tillverkad av tre olika material: hållbart skördat bambu, rostfritt stål och silikon av livsmedelskvalitet. Ingen färg. Ingen plast. Detta är en avsiktlig design som förkroppsligar vårt uppdrag att förändra hur människor tänker och dricker. Climate Lock™ dubbelväggs-isolering håller drycker varma i 20 timmar och iskalla i 40 timmar!

Flaskan kommer utrustad med klean kanteens Bamboo Cap, cap-designen är tillverkad av 18/8 rostfritt stål och skapar en 100% rostfri miljö så att dina drycker aldrig rör vid plast. Toppen är vacker och hållbar i skördad bambu, korken ska ej köras i maskin eller användas för varma drycker! Man kan dock köpa ett annat lock som passar Classic serien och då kan man även ha varma drycker i flaskan.

Specifikationer

Kapacitet 592 ml
Vikt (Utan Kork) 368.5 g
Dimensioner (Utan Kork) 263.5 mm H x 72.9 mm
Öppning

44 mm

 

Skötselråd

Våra Classic-flaskor och Wide-flaskor (i borstad rostfri finish) är säkra att köra i diskmaskinen. Samma sak gäller våra pint cups och matbehållare med en vägg.  Produkten kan Hålla en Hel Livstid.

Se filmen nedan för hur man rengör korken

Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den.

 

Mer information:
SKU1002726
TillverkningsmaterialRostfritt stål