Klean Kanteen Classic Isolerad flaska 532ml

Ej i lager
Klean kanteen
Översikt
  • 18/8 Rostfri stålkonstruktion
  • Climate Lock™ double-wall vacuum insulation håller drycker varma i 20 timmar och iskalla i 50 timmar
  • Klean Coat™ pulverlack är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish och formulerad för mänsklig hälsa och miljöhälsa (Brushed Stainless har ingen beläggning)
  • Elektropolerad insida via en säker och giftfri process, samt avrundade hörn gör den enkel att rengöra
  • Inkluderar läckagesäkra Loop Cap
  • Kompatibel med alla Classic-lock, inkluderat Sport Cap 3.0 & plastfria Bamboo-locket.
  • Handtvätt rekommenderas för alla isolerade produkter
  • Uppbackad av Strong as Steel-garantin

 Isolerad Classic 592ml är baserad på vår klassiska vattenflaska i rostfritt stål kombinerat med Climate Lock™ dubbelvägg-isolering, som håller dryckerna varma i 20 timmar och kylda i 50 timmar! 

Dubbelväggs-isolering och en innovativ lockdesign för att uppnå en utmärkt termisk prestanda. Alla våra produkter är miljövänliga och tillverkade i pålitliga material.

Flaskan kommer utrustad med klean kanteens Ögelkork. Vi rekommenderar att du använder denna kork för att transportera dina drycker säkert utan något spill. Med hjälp av den praktiska designade öglan kan du fästa din Kanteen till nästan vad som helst. Tillverkad av polypropen (pp#5), som inte innehåller något BPA eller toxiner.

De vanliga classic locken passar även för de isolerade.

 

 Specifikationer

Kapacitet 20 fluid ounces (592 ml)
Vikt (Utan Kork) 12.2 ounces (345.7 g)
Dimensioner (Utan Kork) 11.1" H x 2.9" W (282.2 mm H x 72.9 mm W)
Öppning 1.75" (44 mm)

Skötselråd

För de isolerade flaskorna rekomenderas handsik, se gärna filmen nedan hur man rengör produkten samt korken. Produkten kan Hålla en Hel Livstid.

Lägg i en eller två matskedar bakpulver i termosen och häll sedan i lite hett vatten och låt det stå och bubbla en stund. Vatten och bakpulver skapar en kemisk reaktion, så låt det stå och bubbla klart. Häll sedan ur blandningen och skölj med vatten flera gånger. Låt den torka innan du använder den igen.

 

 Klean Coat™

 Klean Coat är hörnstenen bland riktigt rena återanvändbara produkter. Ytan är slitstark och resistent mot skador, och utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil

Vi har uppnått en ny standard när det gäller hållbarhet och säkerhet för människor och planeten. Vi är stolta över att kunna presentera en slitstark Klean Coat-yta som är resistent mot skador, och som är utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil. När vi utvecklade vår nya finish så använde vi mer avancerade konsumentstandarder när det gäller mänskligt skydd och miljöskydd.

Fyra gånger mer tålig

Det mest effektiva sättet att minska vår miljöpåverkan är att tillverka produkter som är hållbara. Vår nya Klean Coat finish är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish. Detta betyder att din termos är redo för ett livslångt användande, och kommer fortsätta att se stilren ut efter flera år.

 

 

Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den.

 

Mer information:
SKU1004915-1-1-2
TillverkningsmaterialRostfritt stål