Klean Kanteen Classic vattenflaska 1182ml

Ej i lager
Klean kanteen
Översikt
  • 18/8 Rostfri stålkonstruktion.
  • Klean Coat™ pulverlack är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish och formulerad för mänsklig hälsa och miljöhälsa (Brushed Stainless har ingen beläggning).
  • Elektropolerad insida via en säker och giftfri process, samt avrundade hörn gör den enkel att rengöra.
  • Inkluderar spillsäkra Ögelkork.
  • Kompatibel med alla Classic-lock, inkluderat det läckagesäkra proof Loop-locket & plastfria Bamboo-locket.
  • Säker att köra i diskmaskinen.
  • Uppbackad av Strong as Steel-garantin.

Classic är Klean Kanteens ursprungliga vattenflaskaav rostfritt stål avsedd för barn och vuxna med enkel vätskebalans i åtanke. Designen med en enväggs-konstruktion gör att är lätt, liten och smidig att ta med sig överallt, men samtidgt hållbar och snygg. Klean Coat™ pulverlack är fyra gånger mer hållbar, resistent mot skador och miljövänlig

 Flaskan kommer utrustad med klean kanteens Ögelkork. Vi rekommenderar att du använder denna kork för att transportera dina drycker säkert utan något spill. Med hjälp av den praktiska designade öglan kan du fästa din Kanteen till nästan vad som helst. Tillverkad av polypropen (pp#5), som inte innehåller något BPA eller toxiner.

 Klean Coat™

 Klean Coat är hörnstenen bland riktigt rena återanvändbara produkter. Ytan är slitstark och resistent mot skador, och utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil

Vi har uppnått en ny standard när det gäller hållbarhet och säkerhet för människor och planeten. Vi är stolta över att kunna presentera en slitstark Klean Coat-yta som är resistent mot skador, och som är utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil. När vi utvecklade vår nya finish så använde vi mer avancerade konsumentstandarder när det gäller mänskligt skydd och miljöskydd.

Fyra gånger mer tålig

Det mest effektiva sättet att minska vår miljöpåverkan är att tillverka produkter som är hållbara. Vår nya Klean Coat finish är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish. Detta betyder att din termos är redo för ett livslångt användande, och kommer fortsätta att se stilren ut efter flera år.

 

 Specifikationer 

Kapacitet 1182 ml
Vikt (Utan Kork) 261 g
Dimensioner (Utan Kork) 275 mm H x 92.71 mm
Öppning 44 mm

 

Skötselråd

Våra Classic-flaskor och Wide-flaskor (i borstad rostfri finish) är säkra att köra i diskmaskinen. Samma sak gäller våra pint cups och matbehållare med en vägg.  Produkten kan Hålla en Hel Livstid.

Se filmen nedan för hur man rengör korken

Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den.

 

Mer information:
SKU1000541
TillverkningsmaterialRostfritt stål