Stasher Bag återanvändbar förvaringspåse Medium - 8 färger

I Lager
Stasherbag
Från 149,00 kr
Översikt

- Giftfri
- 100% ren, livsmedelssäker platinasilikon.
- Kan användas många gånger
- Enkel att rengöra
- Maten håller längre
- Fri från bisfenoler, bly, ftalater, latex, petroleum och andra hälsovådliga ämnen.

 

Medium : 18 x 19 cm - 450 ml

Finns i 8 olika färger

Stasher Bag återanvändbar förvaringspåse

Stasher bag är förvaringspåse tillverkad av av ren platinsilikon som är tillverkad av naturresurser - främst sand. De är 100% plast- och BPA-fria utan fyllmedel. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ett återanvändbart alternativ till engångsplastpåsar och engångsplastbehållare.

Den är tättslutande vilket gör att maten dels håller längre men även bevara smaken bättre. Det gör den även lämplig att ta med i väskan till skolan eller jobbet för tex frukt eller smörgås som man helst inte vill skall kladda ner ens väska

Man kan även förvara mobiltelefonen, laddare, powerbanks och andra prylar man inte vill ska bli blötta om man tex är ute en regnig dag eller är vid badet. Helt enkelt en perfekt förvaringslöning.

Vad är livsmedelsklassad silikon – Food grade silicone (FDA)

 Silikon av livsmedel eller matsilikon, ibland även kallad, är ett mer flexibelt, hållbart och säkrare alternativ till plast. Silikon är i grunden baserade på kedjor av kisel.

 

Användning

Pressa ut överflödig luft och försegla påsen. Stasher Bag tål frys, kokande vattenbad, mikrovågsugn och vanlig ugn upp till 200 ºC. Rengör i diskmaskinens övre korg eller för hand med vatten och diskmedel.
OBS! Lämna alltid förseglingen öppen när du värmer påsen i mikrovågsugn.

Miljösmarta?

Ja matsvinn är ett stort miljöproblem samt detta ersätter plastpåsar och plastburkar som inte är bra för miljön och släpper ut gifter i maten. Även om silikon kräver en del energi och ger utsläpp till koldioxid vid tillverkning så kan dessa påsar användas under en lång tid och utsöndar ingen gift i maten så över tid är de ett miljösmart val 

Mer information:
SKUEUSTSB00
TillverkningsmaterialFDA silikon