Rund matlådor med läckage skyddande lock

Ej i lager
U-Konserve
Översikt

• Läcktsäkert lock

• Etsad taravikt på behållarens botten

• Behållare: 304 (18/8) rostfritt stål, lock: LDPE # 4-plast

• BPA-fri, ftalatfri och blyfri

Medium: 255 ml, 10 x 5 cm

Stor: 460 ml, 12 x 6 cm

• Antal 1st

• Färg: Grön

Matlådor av rostfritt stål

 Använd vår runda rostfritt stålbehållare som ett giftfritt alternativ till plastbehållare. Våra återanvändbara BPA-fria matlagringsbehållare är perfekta för förpackning av fruktsallad, pastasallad, kex, klippta grönsaker och mer. Använd dem också för att förvara rester i kylen. Packa barnens luncher och picknick på språng, medan du sparar skräp från våra ständigt växande deponier.

 

Produktsäkerhet och kvalitet

Vi erbjuder hållbara produkter av hög kvalitet hållbart utformade för att minimera avfall under varje produkts livscykel. Ju längre våra produkter håller, desto färre resurser används för att nå vårt kollektiva mål: att minska matförpackningsavfallet.

Vi erbjuder en Lids for Life-garanti där vi ersätter ett defekt eller skadat lock gratis.

Vi erbjuder giftfria, säkra produkter som testas av CPSIA-ackrediterade oberoende laboratorier för att säkerställa att de är fria från BPA, ftalater och bly.

Vi erbjuder produkter som är ansvarsfullt tillverkade i Kina och Taiwan i anläggningar som arbetar för grön praxis, som stöder vårt uppdrag att minska avfall och följa vår leverantörs uppförandekod.

 

Skötselråd

Våra rostfria behållare är diskmaskin säkra, även om våra lock är diskmaskiner, har forskning visat att det är bäst att hålla plast borta ifrån miljöer med hög temperatur som mikrovågsugn och diskmaskiner.

Extrema temperaturförändringar kan leda till att locket spricker.

 

Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den.

 

Mer information:
SKUKK050
TillverkningsmaterialRostfritt stål