Qwetch Isolerad rostfri flaska 260 ml – Brushed Steel

Ej i lager
Qwetch
179,00 kr
Översikt

Vikt: 230g
Skötselinstruktioner: Handtvätt i varmt tvålvatten
Etik: Hållbarhet
Tillverkningsland: Kina
Storlek: 260ml / 20 x 6.5 cm dia
Material: rostfritt stål och plast (PP # 5)
Fri från BPA

Qwetch Isolerade vattenflaska i rostfritt stål på 260 ml är idealisk för dig börja din "zero waste" resa med. Ett miljövänligt alternativ till plast, det är perfekt för att ta med dig vart du än går. Fylla på den och drick både med gott samvete och med stil med dessa fantastiska Qwetch-vattenflaskor som kommer i en mängd vackra mönster. Dessa är bland de mindre flaskorna vi har och är väldigt smidiga att ta med på den korta utflykten. 

Tillverkat av rostfritt stål i livsmedelskvalitet, till skillnad från plast, är detta inte giftigt! Den läcktäta tätningen är tillverkad av testad och certifierad BPA-fri silikon. Hälsosamt för dig och bättre för planeten! Locket är dock utformat så att endast den rostfria underdelen kommer i kontakt med dina drycker.

Denna coola vattenflaskor i rostfritt stål kommer i en klassisk borstat stål design, den kan återanvändas "oändligt" många gåner vilket innebär att du aldrig behöver köpa en ny plastvattenflaska igen!

Tips: För att en varm dryck ska hålla värmen lite längre så för fyll flaskan med varmt vatten några minuter innan så värmen sjunker in töm sen flaskan och fyll på med din dryck. 

Egenskaper 

Håller 12h varm / 24 timmar kall.
Inre och yttre väggar gjorda av rostfritt stål 304 (18/8).
Stor motståndskraft mot korrosion och stötar.
Innervägg utan beläggning eller lack (till skillnad från aluminiumbehållare).
Förändrar inte smaker och smak.
Den inre delen av locket är tillverkat av rostfritt stål 304 (18/8).
fri från BPA

Om märket

Design och kvalitet är nyckeln till utvecklingen av Qwetch-produkter. De har strikta kvalitativa riktlinjer för sina produkter. Produkterna tillverkas i utvalda fabriker i Kina valda för deras sociala engagemang och kvalitet. 

Skötselråd

Lägg inte i diskmaskin, ugn, mikrovågsugn eller frys.
Rengör före användning.
Rengör med varmt tvålvatten och / eller med bakpulver med ett icke-slipande element.
Låt korken torka.
Förvara med locket avlägsnat.
Var försiktig med heta vätskor eller varma livsmedel,använd produkten med försiktighet.
Överfyll inte. Fyll till precis under halsen på kroppen
För att förhindra spill och läckage, dra ordentligt och helt åt locket för att säkerställa en lufttät tätning. Transport upprätt rekommenderas.

 Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den. Den spar med andra ord in på flera vattenflaskor i plast som man annars skulle använt.  

Mer information:
SKUQD3001
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean3700735930012