Isolerad Mattermos i Rostfritt Stål Qwetch - 500 ml, Turquoise

Ej i lager
Qwetch
489,00 kr
Översikt

 Färg: Turkos.

Antal: 1 st.

Storlek: Rymmer 500 ml.

Mått: 15 cm hög och ca 10 cm i ytterdiameter.
 
Vikt: ca 520 g (utan innehåll).

Skötsel: Diskmaskin säker
 

Med en Isolerad Mattermos i Rostfritt Stål - 500 ml, Turquoise från Qwetch håller sig maten i rätt temperatur fram till lunchen. Vår innovativa trippel isolerade teknik ger en fullisolerad inredning. Varför inte ta med sig ett mellanmål? Yoghurt och frukt håller sig kallt i hela 7 timmar, medan en krämig soppa eller kvällens rester håller sig varma i över 5 timmar.

Tack vare vår läckagesäkra design kan du packa vätskor eller rinnande mat utan rädsla för droppar eller spill! Du kan släppa den i handväskan, portföljen eller ryggsäcken utan att oroa dig för oavsiktligt spill eller röra.

Med en kapacitet på 500ml är Qwetch Thermal en perfekt komplement till matlådan så man kan ta med sig såsen eller dressingen. Den stora diament gör det enkelt för barn att äta direkt från behållaren, perfekt för en barnportion på utflykten där det kan var gott med ett varmt mål.

 

Läcktät isolerad behållare håller mat varm eller kall .
100% rostfritt stål inredning, inklusive locket. Ingen plast berör din mat.
Trippelisolerad för överlägsen värme behållning.
Mattermosen håller din måltid varm i 6 timma eller kall i 12 timmar
Kan diskas i diskmaskin; tätning avlägsnas enkelt för grundlig rengöring.

 

Om märket

Design och kvalitet är nyckeln till utvecklingen av Qwetch-produkter. De har strikta kvalitativa riktlinjer för sina produkter. Produkterna tillverkas i utvalda fabriker i Kina valda för deras sociala engagemang och kvalitet. 


Skötselråd

Även om detta köksredskap ofta är säkert för diskmaskinen, bör det noteras att hög luftfuktighet kan öka risken för korrosion. Tvätta och torka det snabbt för att hålla lådorna i gott skick och därmed ökad livsläng. Matlådan går bra att förvara i kylskåp men man bör undvika u gn och mikrovågsugn
Material

Lådan är tillverkad av austenitiskt rostfritt stål, vilket är ett säkert och giftfritt alternativ gentemot plast som lakar ur kemikalier vid kontakt med mat och vatten. Lunchbot använder sig av 18/8 rostfritt stål (motsvarande 4401 EU) där en första siffran är den procentuella andelen krom som finns i rostfritt stål. Det andra numret är mängden nickel. Ju högre siffror, desto mer rostbeständig / korrosionsbeständig blir produkten. Rostfritt stål har också en positiv bakteriedödande egenskap vilket höjer livsmedelssäkerheten


Miljösmarta

Ja de billiga lunchlådan i plast har en begränsad hållbarhet och avger dessutom ofta gifter i maten, fördelen gentemot glas lådor är att denna i rostfritt klarar en del stöttar och kommer hålla under en lång tid.

Mer information:
SKUQE2069
MaterialRostfritt stål
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean3700735920693