Metallsugrör Rostfritt Stål 8mm

I Lager
Jungle straws
Från 35,00 kr
Översikt

Våra metallsugrör av rostfritt stål är tillverkade med de allra bästa materialen. De är FDA-godkända, BPA-fria, giftfria och har livsmedels certifiering.

Sugrören är 8 mm tjocka och passar allt ifrån juice till smoothies och milkshakes. Sugrören finns i 4 olika färger roséguld, svart, silver och blå. 

1x sugrör valfritt
Dimensioner: 215mm lång

Giftfria i rak modell

Rengöringsborste och fodral ingår ej!

Våra giftfria metallsugrör av rostfritt stål i rak utformning i premium utförande är tillverkade av de allra bästa materialen. De är FDA-godkända, BPA-fria, giftfria och har livsmedels certifiering. Vår bambuväskor är tillverad av 100% organisk och biologiskt nedbrytbar bambu. Logon och våra naturliga jutepåsar är handgjorda, organiska och biologiskt nedbrytbara.

Sugrören är 8 mm tjocka och passar allt ifrån juice till smoothies och milkshakes. Sugrören finns i 4 olika färger roséguld, svart, silver och blå.

Rengöringsborste och fodral ingår ej!


Varför bambu?

Bambun odlas helt naturligt utan kemiska tillsatser då deni sig är antibakteriell och lämpar sig därför mycket bra till tex sugrör. Den växer snabbt och behöver inte konstbevattnas, vissa arter når sin maxhöjd på 2-3 månader.

Varför inte plast sugrör

Dels är det miljöbiten plast där framförallt mikroplaster och nedskräpning av haven är ett stort problem. Sen är de svårt att veta vilket gifter som plaster avger, framförallt barn ska undvika plastprodukter.

Plastfri frakt

På miljosmarta.se letar vi alltid efter sätt att minska avfallet. Därför skickas våra beställningar i största möjliga mån med återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar.

Miljösmarta?

Ja vi tycker tillverkaren tänkt på de ska vara lätta att ta med och därmed ersätta plast engångssugrören i vardagen samt att man tänkt på att även förpackning och fodral är i ett miljömedvetet material.

Även om metall är en energikrävande process och bidrar till CO2 utsläpp så får man räkna på livslängden på dessa är mycket lång, så övertid blir en klimatpåverkan låg

Mer information:
SKUJS-008
TillverkningsmaterialRostfritt stål
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!