Metallsugrör rostfritt Stål 2st

Ej i lager
U-Konserve
69,00 kr
Översikt
 • Vikt: 65g
 • Skötselanvisningar: Diskmaskin säker - rengör noggrant insidan med borste innan du lägger i diskmaskinen
 • Etik: hållbar
 • Tillverkningsland: Kina
 • Storlek: 21,5 x 0,5 cm dia.
 • Material: Rostfritt stål
 • BPA-fri, ftalatfri och blyfri
 • Stil: Silver accenter rak stil
 • Antal: 2 st


   

   

Metallsugrör i rostfritt stål för en långsiktig hållbarhet

Gå med i återanvändningsrevolutionen och hjälpa till att eliminera plasstsugrören med vårt två pa rostfria sugrör. Silver accenter stilen gör våra återanvändbara sugrör idealiska för helgdagar, fester, presenter och familjesammanträden. Jämfört med andra billigare rostfria stålstrån på marknaden har våra hållbara metallstrån en tjockare stålvägg och släta, rundade kanter. Rengör med vår praktiska halmborste. Vi rekommenderar att du övervakar små barn när du använder sugrör av rostfritt stål.


Sugrör är en produkt de flesta kommuner vill man ska sortera i brännbart, det är således tillsammans med tandborsten och diskborsten en av dessa produkter som oftast eldas upp eller hamnar på soppberget, vilket inte är särskilt miljövänligt.   

Varför återanvända?

Du kommer att minska avfallet genom att eliminera engångsmatförpackningar från soptippen och hav som hotar djur, vår planet och oss själva.
Du sparar pengar genom att minska onödiga förpackningar och förpackade livsmedel.
Du inspirerar andra genom att minska din påverkan på miljön.

 Varför U Konserve?

Återanvändbar och avfallsfri - utformad för att minska den svindlande mängden skräp som hamnar i våra avfallsstationer och hav varje år på grund av matförpackning.


 Hållbar design- använder högkvalitativa, giftfria material som är konstruerade för att vara hållbara och hållbara och för att minimera avfall under varje produkts livscykel.


Giftfri och icke-lakande, säkra produkter som testas av CPSIA-ackrediterade oberoende laboratorier för att säkerställa att de är fria från BPA, ftalater och bly.


Funktionellt och praktiskt - erbjuder produkter för barn och vuxna, idealiska för luncher, resor, picknick, avhämtning, salladbar och familjerester. De är lätta att rengöra och lätta att packa och lagra.


Känn dig som del av något stort - En återanvändbar lösning kan spara tusentals engångsplastpåsar och behållare från deponier. Att ersätta engångsartiklar med långsiktiga alternativ är ett åtagande att främja viktig förändring.

 

 Miljösmarta?

 Ja vi tycker tillverkaren tänkt på de ska vara lätta att ta med och därmed ersätta plast engångssugrören i vardagen samt att man tänkt på att även förpackning och fodral är i ett miljömedvetet material.

Även om metall är en energikrävande process och bidrar till CO2 utsläpp så får man räkna på livslängden på dessa är mycket lång, så övertid blir en klimatpåverkan låg

Mer information:
SKUUK036
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean853768002928