Metallsugrör Premium i rostfritt stål med bambu fodral, 4-pack

Ej i lager
Jungle straws
199,00 kr
Översikt

Vad ingår

2 x svarta metallsugrör i rostfritt stål (1 tjock, 1 tunn)
2 x rosa guld sugrör i rostfritt stål  (1 tjock, 1 tunn)
1 xBabu rese foldral
1 x organisk juteväska
1 x rengöringsborste

Giftfria i rak modell

Våra giftfria metallsugrör av rostfritt stål i rak utformning i premium utförande är tillverkade av de allra bästa materialen. De är FDA-godkända, BPA-fria, giftfria och har livsmedels certifiering. Vår bambuväskor är tillverad av 100% organisk och biologiskt nedbrytbar bambu. Logon och våra naturliga jutepåsar är handgjorda, organiska och biologiskt nedbrytbara.

Varje uppsättning av våra metallsugrör innehåller 2 st i roséguld och 2 st i svart färg. Varje färgvariant har ett brett sugrör för smoothies & milkshakes, och ett tunnare för juice, vatten, cocktails etc. Det ingår även ett fodral tillverkat i bambu där 1 tjockt och ett tunt sugrör passar, samt en praktisk liten rengöringsborste.

Det tjocka är 8 mm och det tunna är 6 mm.

Fodral 

Vi vill att människor ska tänka ansvarsfullt, med dessa smidiga fodral tar du enkelt med dig dem i fickan eller handväskan

Skötselråd:

Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten, torka torrt. Olja gärna in fodralen med jämna mellanrum för att återuppliva träet och hindra sprickor . Använd en neutral olja, till exempel din vanliga matolja.  O

Varför inte plastsugrör

Dels är det miljöbiten plast där framförallt mikroplaster och nedskräpning av haven är ett stort problem. Sen är de svårt att veta vilket gifter som plaster avger, framförallt barn ska undvika plastprodukter. Flesta  

Varför bambu?

Bambun odlas helt naturligt utan kemiska tillsatser då deni sig är antibakteriell och lämpar sig därför mycket bra till tex sugrör. Den växer snabbt och behöver inte konstbevattnas, vissa arter når sin maxhöjd på 2-3 månader. 

Vad är jute?

Det är en annan naturfiber som är snarlik hampa, som även den är vatten snål och odlas utan kemikalier. Den lämpar sig bra till grövre tyger.

Mer information

När vi träffade bambubönder på vår strävan att hitta den allra bästa leverantören hade vi några specifika mål i åtanke. För det första ville vi hitta det allra bästa materialet 100% organiskt och helt fritt från kemikalier under hela produktionsprocessen. Bambu som vi använder för Jungle Straws växer naturligt och utan behov av skadliga gödningsmedel eller bekämpningsmedel, därför bidrar det inte till att oönskade kemikalier kommer in i grundvatten.

Du kan läsa om historian och hur detta samarbete kom till och hur de tillverkas

Plastfri frakt

På miljosmarta.se letar vi alltid efter sätt att minska avfallet. Därför skickas våra beställningar i största möjliga mån med återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar.

Miljösmarta?

Ja vi tycker tillverkaren tänkt på de ska vara lätta att ta med och därmed ersätta plast engångssugrören i vardagen. Dessa håller en livstid, så även om tillverkningen är lite resurs krävande så tar man igen det. Vi anser dem är hållbara och miljövänliga, samt att man tänkt på att även förpackning och fodral är tillverkat i ett miljömedvetet material 

Mer information:
SKUJS-003
TillverkningsmaterialBambu, Rostfritt stål
ean0634438218203