LunchBots Insulated Thermal Mattermos 473 ml

Ej i lager
LunchBots
Översikt

Mått: 11,4 cm hög x 11,43 cm bred

Kapacitet: 473 ml

Vikt: 280 gram.

Material: 18/8 rostfritt stål

Skötsel: Diskmaskin säker

 

 


 

 Med en Isolerad Thermal Mattermos 473 från LunchBots håller sig maten i rätt temperatur fram till lunchen.


Den generösa kapaciteten på 470 ml räcker till en hel måltid. Packa dessa lunchbehållare med hemlagad kycklingsoppa, köttgryta, vegetarisk chili och andra favoriter. Eller fyll den med en fruktsallad som då håller sig fräsch i en kall och luftfri miljö, den håller sig kall i upp till 12 timmar och håller värmen i uppåt 6 timmar.

 

Tack vare vår läckagesäkra design kan du packa vätskor eller rinnande mat utan rädsla för droppar eller spill! Du kan släppa den i handväskan, portföljen eller ryggsäcken utan att oroa dig för oavsiktligt spill eller röra.

Med en kapacitet på 473ml är Lunchbot Thermal stor nog för en komplett måltid. Den stora diament gör det enkelt för barn att äta direkt från behållaren, perfekt för en barnportion på utflykten där det kan var gott med ett varmt mål. 

Jacqueline Linder designade den ursprungliga LunchBots matbehållaren för rostfritt stål för över 10 år sedan för att packa skolluncher för sina två unga pojkar. Lunchbot är ett familjeföretag som drivs av Jacqueline och hennes man Ben i Kalifornien. De ägnar sig åt att skapa Bento lunchlådor av högsta kvalitet för barn och vuxna. LunchBots-containrar är tillverkade för att hålla hela livet !

Egenskaper

Läcktät isolerad behållare håller mat varm eller kall .
100% rostfritt stål inredning, inklusive locket. Ingen plast berör din mat.
Trippelisolerad för överlägsen värme behållning.
Mattermosen håller din måltid varm i 6 timma eller kall i 12 timmar
Kan diskas i diskmaskin; tätning avlägsnas enkelt för grundlig rengöring.
 

Skötselråd

Även om detta köksredskap ofta är säkert för diskmaskinen, bör det noteras att hög luftfuktighet kan öka risken för korrosion. Tvätta och torka det snabbt för att hålla lådorna i gott skick och därmed ökad livsläng. Matlådan går bra att förvara i kylskåp men man bör undvika u gn och mikrovågsugn

Material

Lådan är tillverkad av austenitiskt rostfritt stål, vilket  är ett säkert och giftfritt alternativ gentemot plast som lakar ur kemikalier vid kontakt med mat och vatten. Lunchbot använder sig av 18/8 rostfritt stål (motsvarande 4401 EU) där en första siffran är den procentuella andelen krom som finns i rostfritt stål. Det andra numret är mängden nickel. Ju högre siffror, desto mer rostbeständig / korrosionsbeständig blir produkten. Rostfritt stål har också en positiv bakteriedödande egenskap vilket höjer livsmedelssäkerheten  

Miljösmarta

Ja de billiga lunchlådan i plast har en begränsad hållbarhet och avger dessutom ofta gifter i maten, fördelen gentemot glas lådor är att denna i rostfritt klarar en del stöttar och kommer hålla under en lång tid. 

Mer information:
SKULB16OZ
TillverkningsmaterialRostfritt stål