Klean Kanteen Termos TKPro 500ml

Ej i lager
Klean kanteen
Översikt

100% fri från plast
De går hälla 360 grader, utan att skruva av korken
TK Closure™ Intern gängdesign ökar den termiska prestandan
Climate Lock™ dubbelvägg-isolering, som håller dryckerna varma eller kalla i timmar
Tillverkad av endast rostfritt stål och silikon
Livsmedelsklassad och elektropolerad 18/8 rostfri interiör som varken ger eller kvarhåller smaker
Termosen har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion
Strömlinjeformad designad för enkel packning
Pulverlackad
BPA-fri

Volym mugg: 
.5 L: 216 ml
.75 L och 1 L: 305 ml

TKPro är en högpresterande, helt plastfri termos ifrån Klean Kanteen. Den håller varma drycker varma i 20 timmar och kalla drycker kalla 75 timmar. Funktionsrik mångsidighet i en strömlinjeformad design. Locket fungerar som en mugg med dubbelväggskonstruktion för optimal isolering.  Det går hälla 360-grader ur termosen utan att skruva av korken. TKPro har vår nya TK Closure ™ interna gängdesign som ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda för både varma och kalla drycker.

 

Skötselråd

Din Klean Kanteen är tillverkad av slitstarkt, 18/8 (#304) rostfritt stål och är konstruerad för att vara lättviktig men ändå extremt stark. Om du tar hand om produkten, kan den lätt användas hela livet. Se videon nedan där följer några tips och resurser som hjälper dig att hålla din flaska fräsch och ren under en lång tid. Produkten kan Hålla en Hel Livstid.

Lägg i en eller två matskedar bakpulver i termosen och häll sedan i lite hett vatten och låt det stå och bubbla en stund. Vatten och bakpulver skapar en kemisk reaktion, så låt det stå och bubbla klart. Häll sedan ur blandningen och skölj med vatten flera gånger. Låt den torka innan du använder den igen.

Miljösmarta?

Ja på grund av den gedigna designen och till trots den är tillverkad i ganska energikrävande stål så är detta en produkt man kan använda många år om man tar han om den.

 

Mer information:
SKU1004915-1
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean0763332051361