Isolerad Mattermos i Rostfritt Stål Qwetch Bento Box - Två Lager, 850 ml

Ej i lager
Qwetch
475,00 kr
Översikt


Antal: 1 st.

Storlek: Rymmer 850 ml.

Mått: 10 cm hög och ca 14 cm i ytterdiameter.
 
Vikt: ca 540 g (utan innehåll).

Skötsel: Diskmaskin säker
 

 

Denna runda Isolerad Mattermos i Rostfritt Stål Qwetch Bento Box - Två Lager, 850 ml är perfekt för att ta en avfallsfri "on-the-go" balanserad lunch hemifrån. Det är tillverkat av två skikt av rostfritt stål av matsäker giftfrittrostfritt stål och är utformad för att hålla innehållet varmt upp till 4 timmar och kallt upp till 6 timmar.

 Inuti lådan finner man ett separat avtagbart fack som har en praktisk silikontätning runt utsidan för en enkel och tätt passning. Det rostfria locket har också en silikontätning på insidan och låsklämmor i varje ände. En idealisk behållare för att ta kyld sallad eller pasta, plus frukt eller ett mellanmål allt i en snygg behållare. Det är också lämpligt att ta varm mat, men vi rekommenderar att det bara kommer att hålla innehållet varmt i upp till 4 timmar.

 
För att förhindra spill och läckage, dra åt locket helt för att säkerställa en lufttät tätning. Det är säkrast att transportera upprätt. Observera att även om denna behållare är lämplig för fuktigare mat som sallad eller dopp, är den inte utformad för flytande livsmedel som soppor och buljonger. Vi rekommenderar en skruvmatskål för flytande livsmedel.

 

 Tillverkad på ett ansvarsfullt sätt i Indien av rostfritt stål med hög kvalitet på 201 livsmedel.
 Fri från plast, BPA, ftalater och bly.
 Ej för användning i mikrovågsugn. Kan diskas i diskmaskin.

Om märket

Design och kvalitet är nyckeln till utvecklingen av Qwetch-produkter. De har strikta kvalitativa riktlinjer för sina produkter. Produkterna tillverkas i utvalda fabriker i Kina valda för deras sociala engagemang och kvalitet. 


Skötselråd

Även om detta köksredskap ofta är säkert för diskmaskinen, bör det noteras att hög luftfuktighet kan öka risken för korrosion. Tvätta och torka det snabbt för att hålla lådorna i gott skick och därmed ökad livsläng. Matlådan går bra att förvara i kylskåp men man bör undvika ugn och mikrovågsugn


Material

Lådan är tillverkad av austenitiskt rostfritt stål, vilket är ett säkert och giftfritt alternativ gentemot plast som lakar ur kemikalier vid kontakt med mat och vatten. Lunchbot använder sig av 18/8 rostfritt stål (motsvarande 4401 EU) där en första siffran är den procentuella andelen krom som finns i rostfritt stål. Det andra numret är mängden nickel. Ju högre siffror, desto mer rostbeständig / korrosionsbeständig blir produkten. Rostfritt stål har också en positiv bakteriedödande egenskap vilket höjer livsmedelssäkerheten


Miljösmarta

Ja de billiga lunchlådan i plast har en begränsad hållbarhet och avger dessutom ofta gifter i maten, fördelen gentemot glas lådor är att denna i rostfritt klarar en del stöttar och kommer hålla under en lång tid.

Mer information:
SKUQE2081
MaterialRostfritt stål
TillverkningsmaterialRostfritt stål
ean3700735920815