To-Go Ware bambu bestickset

I Lager
ChicoBag
Från 159,00 kr
Översikt

 
- Fri från BPA
- Ftalatfritt
- CPSC testat och godkänt
- Livsmedelssäker
- Fläckar eller absorberar inte smaker
- Tillverkad av förnybara material

Dimension 22 x 5 x 2.5 cm

Gaffel, sked och kniv

To-Go Ware bambu bestickset


Visa ditt engagemang för en återanvändbar livsstil med anpassade To-Go Ware RePEaT redskapssätt. Anpassade to-Go Ware redskapssätt finns i två storlekar och är perfekta för dem med on-the-go livsstil. Den klassiska uppsättningen innehåller en gaffel, sked, kniv och pinnar gjorda av bambu.Alla redskapsuppsättningar har en bärväska tillverkad av återvunna plastflaskor och har en karbinhake på baksidan. Välj bland olika färger för att skapa ett objekt som representerar ditt unika varumärke.


För små händer och stora hjärtan är denna återanvändbara redskapssats gjord med vacker, hållbar och förnybar bambu. Perfekt att ta med var som helst, när som helst, för lekdatum, picknick, dagsutflykter, campingar eller ut att äta. Buh-bye plast, hej bambu!


Utensil Material: Tillverkad av naturligt, ansvarsfullt bambu

elt fri från PVC, BPA och ftalater och behandlad av livsmedelssäker olja. Naturligt fläckresistent och antibakteriell. Ett hälsosamt, hållbart, ekologiskt och roligt alternativ till bestick i plast och metall. Konstruerade och utformade för att hålla i en evighet.

Bambu

Bambu är en mycket hållbar växt. Bambu kan växa till full storlek på bara 3-4 månader, jämfört med vanliga träd som kan ta 30+ år att växa.Dessutom krävs inte otäcka bekämpningsmedel och kemikalier vid skörd av bambu. Detta innebär att odlingen är naturlig och skadar aldrig miljön.

En av världens mest hållbara resurser, bambu har länge använts för att laga matlagningsverktyg. Det är starkare än de flesta lövträ, vilket gör det till ett utmärkt val för långvarig användning i köket.

Bambufibrer är naturligtvis antibakteriella utan att behöva några toxiska kemiska behandlingar, allt tack vare dess ämne som kallas 'bambukun'.

 

Eko fakta

Bambuskogar har enorma positiva fördelar för miljön eftersom denna otroligt produktiva anläggning lagrar kol effektivt. Bambu absorberar 2x mer koldioxid än träd, varför de är kända för att fungera som kolsänkor. Det genererar också en enorm mängd syre, totalt upp till 30% mer än de flesta växter och träd

Ansvarsfullt tillverkad för hand i Kina av Ekologiskt certifierad bambu av IMO control. Inga lim använd eftersom varje bestick är handformade ur ett enda stycke av bambu. Bambun skördas hållbart var 3-5 år. Testad och godkänd, uppfyller US-code CFR Title 16. Bambu är den enda tillverkaren som använder cerifierad Ekologisk bambu i sina produkter.

 

 

Mer information:
SKUEA13231
TillverkningsmaterialBambu