Handgjorda naturliga bambu träskedar

I Lager
Jungle straws
39,00 kr
Översikt

Våra skedar tillverkas med kasserade bambuträd som annars skulle brännas efter att de skördats.

Skedmått: 19 cm (längd), 3,5 cm (bredd)

Produktinformation: 100% organisk - handgjord - naturlig produkt

 

Handgjord naturliga kokos träskedar är handgjorda i Bên Tre-regionen i södra Vietnam där våra designers arbetar nära med lokala hantverkare för att utveckla vackra, unika etsade mönster. Våra skedar tillverkas med kasserade träd som annars skulle brännas efter att de skördats.

Våra kokosnötsskal boho skålar och skedar kommer direkt från landsbygdsgårdar som gör att vi kan arbeta nära med lokala samhällen för att skapa intressanta och unika mönster. Vi går direkt till bönderna och varje försäljning hjälper till att stödja den lokala industrin i regionen. 

 

Miljösmarta?

Ja vi tycker om iden om att använda material som annars bara skulle slängas, inget som kan ersätta porslin dock som har mycket bättre hållbarhet. Men till fest och ersättning till plastbyttor är den utmärkt.

 

Om Jungle Straws

Jungle Straws är ett oberoende brittiskt företag som drivs för att stopa den skada som engångsplast orsakar vår miljö. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ett snyggt, praktiskt och framför allt hållbart alternativ till plastsugrör för att hjälpa människor att tänka mer ansvarsfullt och i slutändan använda plast för gott.

Mer information:
SKUJS020
TillverkningsmaterialBambu
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!