BeeBee Wrap Naturligt och Ekovänligt Folie - Sandwich Wrap-Whale

I Lager
Endast 1 kvar
BeeBee
119,00 kr
Översikt

Vikt: 60 g
Skötselinstruktioner: Handtvätt i kallt tvålvatten
Etik: Organisk och hållbar
Tillverkningsland: Storbritannien
Storlek: 33 x 33 cm
Antal: 1
Material: Organisk bomull, Bivax

 

Naturligt och Ekovänligt Bivax Folie

Börja din nollavfallsresa med ett stort omslag! Packa in allt med våran snygga och stora bivax folie som passar det mesta. Allt från druva till melon, kex till burritos, smörgåsar till spenat, BeeBee täcker det mesta! Dess unika design förlänger livet på färska livsmedel, bevarar naturliga smaker och skapar mindre matavfall. En prisvärd och miljövänliga ersättning till engångspåsar och plastfolie. Alla ingredienser har också redan godkänts av FDA för kontakt med livsmedel. Genom att värma Abeego med händerna formas duken runt skålen, osten eller resterna och stelnar. Enkelt att använda och passar alla typer av livsmedel utom rått kött. Du kan frysa Abeego, men som max en månad. 

Användning

Slå in
Använd varma händer och slå din BeeBee runt en bit mat, skål eller maträtt för att skapa en tät försegling. Känn hur formbara de är när de är varma och de håller sin form när det är kallt.

Äta
Njut av färskare mat utan kvävande plast. Förpacka i stort sett allt i en BeeBee förutom rått kött eller fisk. Undvik värme (tex ingen mikro) Och slå inte in mat som fortfarande är varm.

Tvätta
Handtvätt din BeeBee i kallt tvålvatten (ej diskmedel) och låt det droppa torrt. Tvätta inte i diskmaskinen. Rulla din wrap för att lagra den mellan användningsområden.   

Vad är en BeeBee Wrap?

BeeBee Wraps är en duk av ekologisk bomull som täcks med en formel av bivax, kåda och organisk jojobaolja, ett annat namn för produkten är bivaxmatomslag. Med varma händer formas dessa runt mat i stället för plastfolie. Du kan tvätta dem i kallt vatten och återanvända i upp till ett år.   

 
Vilka ingredienser finns i vår bivaxfolie?


Våra BeeBee Wraps är tillverkade med endast fyra ingredienser med hållbart ursprung. Två av dessa är certifierade ekologiska.
Vi vill vara transparenta. Även om vi inte är perfekta, siktar vi verkligen högt på att förbättra i varje steg på vägen.Ekologisk bomull Vår bomull måste vara organisk, det är bättre för alla, från bönderna som odlar den, till dig och de bräckliga ekosystemen som vi alla är beroende av! 

Brittiskt bivax
Bivax (Cera Alba) är en hållbar, naturlig resurs som har fantastiska egenskaper - antibakteriell, vattentät, en naturlig livsmedelskonserver.

Harts
Harts eller kolofonium (pix græca), även kallad kolofoni eller grekisk tonhöjd, är en fast form av harts erhållen från tallar och vissa andra växter, mestadels barrträd.

Organisk Jojobaolja
Organisk jojobaolja (fonetiskt: ho-ho-ba) erhålls genom att pressa frön från jojoba busken (Simmondsia chinensis) som är infödd i södra Arizona, södra Kalifornien och nordvästra Mexiko. 

 

Varför inte plast 


Plast är robust, eller hur? Ja, det är så robust att det är ett undermaterial för många användningsområden. Problemet med plast är att det mesta inte är biologiskt nedbrytbart. Istället tar det hundratals år att bryta ner och under tiden orsakar det otaliga skador. Återvinning är ett svar, dock kan inte all plast återvinnas, och kan inte återanävndas fler gånger som glas eller metall.

 

 

 

Mer information:
SKUBeeBee Wrap Naturligt och Ekovänligt Folie - Sandwich Wrap-Whale
TillverkningsmaterialEkologisk Bomull, Bivax, Jojobaolja, Kåda
ean5060607760412