Fodral i bambu för metallsugrör

I Lager
Jungle straws
55,00 kr
Översikt

Bambusugrörs fodral: Varje fodral är handgjord med bambu av högsta kvalitet. Våra väskor är 100% organiska och passar 1 tunt suggrör och ett 1 tjockt suggrör samt en rengöringsborste.

Mått: 242mm (längd) x 18mm (bredd)

Smidigt fodral i bambu för att enkelt ta med dig dina rostfria metallsugrör i väskan eller varför inte i fickan. Dessa passar alla "jungle straws" raka rostfria sugrör. Man kan förvara 1 tjockt och ett tunt sugrör på samam gång

Varför bambu?

Bambun odlas helt naturligt utan kemiska tillsatser då bambun i sig är antibakteriell och lämpar sig därför mycket bra till tex sugrör . Den växer snabbt och behöver inte konstbevattnas, vissa arter når sin maxhöjd på 2-3 månader.  

Plastfri frakt

På miljosmarta.se letar vi alltid efter sätt att minska avfallet. Därför skickas våra beställningar i största möjliga mån med återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar. 

Miljösmarta?

 Ja vi tycker tillverkaren tänkt på de ska vara lätta att ta med och därmed ersätta plast engångssugrören i vardagen samt att man tänkt på att även förpackning och fodral är i ett miljömedvetet material. 

 

Mer information:
SKUJS-011
TillverkningsmaterialBambu
ean0645760124438