Ekologiska bambusugrör med jute fodral och borste , 6-pack

I Lager
Jungle straws
Från 119,00 kr
Översikt

x 6 sugrör av bambu
x 1 Natural Jute Colored Jungle Pouch
x 1 städborste
x 1 Vårdguide och informationskort
x 1 Återvinningsbar Kraft Box

Ekologiska Bambu sugrör

Dessa är luktfria och smaklösa, så du kan njuta av dina drycker utan bismaker. Bambu är ett naturligt material och varje individ är unikt i färg och storlek.

Tillverkas och skördas individuellt av lokala hantverkare på en liten, familjedriven gård på landsbygden i Vietnam. Våra återanvändbara bambusugrör är en miljövänlig och hållbar lösning jämfört med plast, tillverkad utan att det finns några skadliga bekämpningsmedel eller kemikalier. Hela processen är säker, giftfri och helt organisk.

Dessa kan återanvändas många gånger om man tar hand om dem, när de bli gammla så är de 100% biologiskt nedbrytbara

Skötselråd:


Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten, torka torrt. Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja, till exempel din vanliga matolja.

Det finns 8 snygga färger att välja mellan: Vanilj, Lime, Naturel, Svart, Grå, Röd, Grön och Blå. Lägg bara till din favorit i din kundvagn genom att välja alternativet nedan.


Förvaringspåse i Jute

Vi vill att människor ska tänka ansvarsfullt,med denna påse tar du enkelt med dig 1-2 sugrör i fickan eller handväskan

Vi har gjort Jungle-påsen i 6 vackra färger (träkol, ask, vanilj, vete, salvia och vatten) - De är handgjorda, organiska och biologiskt nedbrytbara - Den perfekta gåvan för vänner och familj.
Varför inte plast sugrör

Dels är det miljöbiten plast där framförallt mikroplaster och nedskräpning av haven är ett stort problem. Sen är de svårt att veta vilket gifter som plaster avger, framförallt barn ska undvika plastprodukter.

Varför bambu?

Bambun odlas helt naturligt utan kemiska tillsatser då bambun i sig är antibakteriell och lämpar sig därför mycket bra till tex sugrör . Den växer snabbt och behöver inte konstbevattnas, vissa arter når sin maxhöjd på 2-3 månader.

Vad är jute?

Det är en annan naturfiber som är snarlik hampa, som även den är vatten snål och odlas utan kemikalier. Den lämpar sig bra till grövre tyger.

Varför vietnam?

Du kan läsa om historian och hur detta samarbete kom till och hur de tillverkas här.

Plastfri frakt

På miljosmarta.se letar vi alltid efter sätt att minska avfallet. Därför skickas våra beställningar i största möjliga mån med återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar.


Miljösmarta?

Ja vi tycker tillverkaren tänkt på de ska vara lätta att ta med och därmed ersätta plast engångssugrören i vardagen samt att man tänkt på att även förpackning och fodral är i ett hållbart och miljömedvetet material.

Mer information:
SKUJS-001
TillverkningsmaterialBambu, Jute