ChicoBag Sling rePETe Crossbody Messenger Style

I Lager
ChicoBag
159,00 kr
Översikt
  • Material: Tyg 100% återvunnet PET tillverkat med repreve (återvunnen PET)
  • karbinhake 78% återvunnet aluminium,
  • Mått: Väska: 33cm x 38 cm  x 9 cm 
  • Fodral: 8 cm  x 13 cm 
  • Bärrem: 51 cm
  • Kapacitet: 18 kg
  • Vikt: 70 g
  • Skötselinstruktioner: Tvätta kallt och häng torrt

 

OBS: Färg enligt bild 1 (Grå)

ChicoBag Sling rePETe Crossbody Messenger Styl är en väska i fullstorlek i crossbdy stil vilket lämnar bägge händerna fria när man handlar.  En Klimatsmart shopping väska som är tänkt att ersätta engångs plastpåsen i butiken, dessutom smidigare att bära omkring om man handlar med självscanning och lägger i varorna efterhand.  

Tyget är tillverkat av 100% återvunnet PEt från plastflaskor. Väskan kan enkelt vikas ihop och stoppas undan i en praktisk förvaringspåse och tar då väldigt lite plats så den är alltid enkel att ha med sig.
Tillverkad av slitstarkt, tvättbart maskinmaterial med ett års garanti

Vad är rePETe?

rePETe är en varumärkesbeteckning som ChicoBag använder för att identifiera produkter tillverkade av återvunnet material. Alla ChicoBag rePETe-produkter innehåller certifierat Repreve-tyg som är tillverkat av 100% återvunnet plastflaskor efter konsument. Dessutom är många andra komponenter som remmar och lås tilvlerkats av återvunnet material. Det är repreve som tillverkar materialt som går att läsa mer om här 

Till skillnad från fleece så lämnar inte denna produkt efter sig mikroplaster eftersom plasten ha gjorts till nya fiber och inte bara malts ner.

Om ChicoBag

Öppenhet är kärnan i våra företagsvärderingar. Vi förstår att det med allt gröntvätt som pågår kan vara svårt att fatta rätt köpbeslut. Det finns andra alternativ till återanvändbara väskor från ChicoBag®, men det är viktigt att tänka på att priset du betalar för din återanvändbara väska inte är samma som kostnaderna. Förutom rigorösa tester är vi också medlem i Fair Labor Association och ett Green America Approved Business. Vi vill att du ska vara säker på att alla ChicoBag-varumärken du köper är säkra för dig och miljön.

Miljösmart?

Ja det är tänkt som ett alternativ till engångspåsen i affären, så man spar in på plast samtidgt som vi tycker om att man tittar på att återvinna plast till nya material.

Mer information:
SKUSRSLM
TillverkningsmaterialPolyester - repreve
ean812647012069