U-Konserve

U-Konserve är resultatet av två mammors kamp för att vara miljömedvetna när deras familjer växte. När de packade skollunchar bestående av plastpåsar, drykkartonger och behållare för engångsbruk. Med detta i åtanke skapade de ett avfallsfritt lunchpaket och 2008 föddes Kids Konserve (blev U-Konserve några år senare).

Önskan var att få en effekt utöver att bara skapa hållbara produkter. Målet var att erbjuda återanvändbara och innovativa lösningar för att ändra beteende och hjälpa planeten. Det är samma mål som driver deras uppdrag idag.

U-Konserve erbjuder produkter för barn och vuxna, idealiska för luncher, resor, picknick, salladbar och familjerester. De är lätta att rengöra och lätta att packa och lagra.

U-Konserve är ett certifierat B Corporation och uppfyller strikta standarder för sociala och miljömässiga prestanda, ansvarighet och transparens. De använder gift fria material av hög kvalitet som är utformade för att vara hållbara för att minimera avfall under varje produkts livscykel. Alla produkter testas av CPSIA-ackrediterade oberoende labb enligt amerikanska och europeiska standarder för att säkerställa att de är fria från BPA, ftalater och bly.

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Fallande ordning
Per sida