Truthbrush

Truthbrush lanserades 2018 av två vänner, Catherine och Catherine, som är baserade i Devon, Storbritannien. Med sin kombinerade expertis som sjukhusläkare och köpare designade de en tandborste som inte bara är hälsosam och praktisk att använda, utan också ser bra ut i hemmet.

Catherine och Catherine valde bambu som material för deras Truthbrush-handtag eftersom det är vackert att titta på, varmt att beröra och är också helt biologiskt nedbrytbart. Med sina naturliga antibakteriella och svampdödande egenskaper är bambu hygieniskt för användning i badrummet. Bambu som används är Moso bambu som odlas organiskt i Kina. För att lägga till en färgstänk doppas bambuhandtaget i en miljövänlig vattenbaserad färg.

Borsten på Truthbrush är tillverkad av en blandning av 62% ricinbönolja (en förnybar vegetabilisk olja) och 38% nylon. För att kasta din tandborste, placera i din vanliga papperskorg. Med tiden kommer alla utom borsten att brytas ned, vilket inte ger några rester.
Alternativt kan du dra ut borsten med en tång och återanvända Truthbrush på vilket kreativt sätt du kan. Växtrör och färgomrörare är bara några exempel på hur du kan ge din Truthbrush ett nytt liv.

Alla vuxna sanningborstar vi säljer har medelstora vita borst. Tiny Truthbrush har mjuka transparenta borstar.

Truthborstarna är försiktigt lindade i silkespapper och ett helt återvinningsbart kudde-paket med en färgreferens i varje ände. De har klarat ISO 20126: 2012 säkerhet och prestanda test.

Det finns också en Truthbrush-bambu resväska av naturligt polerad bambu, med en graverad Truthbrush-logotyp och ventilationshål för att låta borsten torka ut mellan användningen. De flesta tandläkare rekommenderar att du byter din tandborste var tredje månad.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Fallande ordning
Per sida