SoapLift

Ägda av kvinnor, familjeföretag


Sea Lark Enterprises, LLC är ett kvinnligt ägt, familjeföretag och hemmet till den ursprungliga Soap Lift®. Vi är oerhört stolta över att allt material i och på alla våra produkter är 100% tillverkat i USA och kommer från små företag precis som oss! Vi strävar efter att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet och göra allt för att vara så miljömedvetna som möjligt. Soap Lift® är tillverkad av en majsbaserad bioplast, är REACH-kompatibel och lindad i ett återvunnet hantverkspapper. Soap Lift® kommer inte bara att hjälpa din tvål att hålla längre, du kan må bra att den är återvunnen också!

Våra tvålar och krämer är tillverkade av naturliga ingredienser noggrant formulerade för att tillgodose olika hudbehov. Vår kallpressade tvål är tillverkad med en blandning av oljor av ekologisk mat och infunderas med sidenfibrer för en lyxig silkeslen känsla. Vi erbjuder en mängd dofter som sträcker sig från eteriska oljor till naturliga dofter. Våra högkvalitativa ingredienser hämtas hållbart och skördas på ett ansvarsfullt sätt.

Vår Manuka Honey-serie innehåller både tvålar och krämer och är ett toppval för kunder med allt från giftig murgröna till psoriasis. Manuka Honung kommer från Manuka Flower som bara finns i Nya Zeeland och har 26 probiotika som används för sina underbara medicinska egenskaper. Vår egenutvecklade formel innehåller silkeproteiner för att säkerställa maximal absorption utan att huden blir fet.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Fallande ordning
Per sida