Qwetch

Det var ett besök i Kina för många år sedan som introducerade Qwetch grundaren Stephane Miquel till den populära tedrinkulturen i Kina. Han märkte att alla drack te, hela dagen och inte bara hemma utan överallt de åkte: på jobbet, i skolan, i parken. Detta inspirerade honom att utveckla en mobil te-kolv som innebar att ett hemgjord te kunde tas ut och dricka hela dagen, och 2012 lanserade han detta till den franska marknaden genom sitt nya märke Qwetch.

Sedan 2012 har Qwetch vuxit till andra kategorier av mat och dryck på språng, och deras sortiment omfattar nu isolerade flaskor, koppar, lunchlådor och sugrör i rostfritt stål.

Design och kvalitet har alltid varit nyckeln till utvecklingen av alla Qwetch produkter och de har strikta kvalitativa guildlinjer för sina produkter. Produkterna tillverkas i utvalda fabriker i Kina valda för deras sociala engagemang och kvalitet och överensstämmer med ISO: 9001: 2008 kvalitetsstyrningssystemstandarder. Fabrikerna förvaltas mycket nära av Qwetch-kinesiska teamet.

Qwetch bryr sig också om att skydda sina kunders hälsa och arbetar hårt för att minska eller eliminera all plast i deras produkter. När de inkluderar plast är det PP5 eller Tritan och testas BPA-fritt. Alla produkter i sortimentet testas regelbundet så att de klarar EU: s, DGCCRF- och FDA-lagliga livsmedelskontakttester.

Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Fallande ordning
Per sida