Keep Leaf

Keep Leaf grundades av Jaswinder Salh, en mamma från Toronto med en passion för textilier och design. Med en växande oro för vår miljö och en övertygande vilja att minska hennes koldioxidavtryck, började Jas utveckla produkter som ser bra ut och passar in i en miljömedveten livsstil.

Jas vet att för att konsumenterna ska kunna välja återanvändbara produkter utöver bekvämligheten för engångsprodukter måste de återanvändbara produkterna vara mer än bara gröna - de måste också vara eleganta. Keep Leaf produkterna visar att det inte är tråkigt att vara grön, utan roligt och chic.

Keep Leafs kollektioner är designade med miljön i åtanke och främjar återanvändbara, organiska och hållbara produkter och material. Deras mål är att minska mängden gifter och avfall som går till deponier och mark, vilket hjälper till att göra världen till en grönare plats för kommande generationer. Alla produkterna är fria från bly, ftalater och BPA.

Keep Leaf tror på etisk tillverkning och deras produkter tillverkas i deras kvinnors kooperativ i Indien. Kooperativet ger möjlighet att arbeta för kvinnor, vilket gör att de kan uppnå jämställdhet mellan könen och att känna sig verkligen stärkt.

Vi hittade inga produkter för ditt val.