Full Circle Home

Full Circle Home tror att du inte behöver behöva kompromissa. Det är därför de utvecklade en rad produkter som är lika vackra som de är balanserade med innovativa material och tankeväckande metoder. Det handlar inte bara om att förlänga livscykeln för produkter i hemmet eller minska avfallsavfallet. De tror att även de minsta förändringarna kan ha stor inverkan (även om det bara väljer en bättre diskborste!).

För dem handlar det om små saker: en diskborste som står upp för att torka snabbare, en extra magnet för att hålla din kökshandduk inom räckhåll, en superabsorberande trasa som kan återanvändas om och om igen. De arbetar för att hitta lite extra bonusar som hjälper konsumenternas sunda val att bli lite roligare och mycket enklare.

Allt material som används väljs noggrant för sin hållbarhet så att produktens livscykel kan förlängas så mycket som möjligt. När man överväger material väljer de de som tar mindre energi för att producera och minska växthusgaser och skadliga kemikalier, vilket gör dem lika samvetsgranna som de håller länge. Deras material inkluderar:

Återvunnen plast - som använder 1/3 av energiförbrukat plastbehov för produktion.
Bambu - mäktigt starkt och kraftigt snabbt att växa; ett förnybart kraftgräs som kräver noll bekämpningsmedel och befruktning.
Organisk bomull - en av de mest populära organiska fibrerna som odlas utan skadliga bekämpningsmedel eller gödselmedel. Färgad med giftfria färgämnen.

Full Circle Home vill förstöra myten om att ansvar och "Made in China" är ömsesidigt exklusiva. Att ha sina fabriker nära materialkällan som de använder hjälper till att minimera deras påverkan från början till slut. Från återvinning av avfall till att säkerställa säkrare, gladare, grönare arbetsmiljöer, de arbetar hårt för att se till att de är ansvariga varje steg på vägen.

Förutom prestigefyllda företag som Patagonia och U-Konserve är Full Circle Home stolta över att vara B Corp-certifierade - en familj av företag som har åtagit sig att lösa miljö- och sociala problem

Vi hittade inga produkter för ditt val.