Fluf

Fluf gör en rad återanvändningsbara produkter av hög kvalitet som är fräscha och säkra och allt är enkelt, hållbart och tvättbart i maskinen.

Början sommaren 2005 började Fluf med att sälja "eko" kuddar. Det gick inte att hitta designledda, hållbara tyger, de började snart producera och skriva ut sina egna och Fluf som vi vet det föddes! Fluf handlar om att ersätta engångsprodukter med återanvändbara produkter och skapa en renare värld för kommande generationer.

Produkterna testas regelbundet för säkerhet och kvalitet. De är oberoende certifierade för att vara fria från BPA, ftalater och bly, och överensstämmer med eller överträffar de strängaste säkra standarderna i U.S.

Fluf-produkterna är tillverkade med 100% certifierad ekologisk bomull. Den använda bomullen är certifierad enligt Global Organic Textile Standard (GOTS). Bomullen är siltryckt med lågpåverkade tygfärgämnen som oberoende testas för att vara fria från azofärgämnen, tungmetaller och formaldehyd. Fodret som används är en vattentålig polyester.

Flufs produkter är designade i Toronto, Kanada och tillverkas samvetsgrant i Kina. Deras kinesiska tillverkningspartner är engagerad i en arbetsmiljö som är hälsosam och säker. Anställda får en rättvis lön, har sjukförsäkring och mer. Den certifierade organiska bomullen kommer från Kina eller Turkiet.

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Fallande ordning
Per sida