Dans le sac

Dans le sac grundades 2016 av två 20-något-vänner

Dans le sacs mål är att uppmuntra människor att minska sin konsumtion och beroende av plast av oro för både miljön och deras hälsa. De tror att alla åtgärder räknas och till och med kan ha en betydande inverkan. Väskorna är nu tillverkade precis utanför Montreal, Kanada, med amerikansk odlad och vävd bomullsduk.

Dans le sac-brödpåsarna är utformade för att transportera bröd hem från bageriet och för att lagra brödet hemma - den traditionella metoden att lagra bröd. Det tjocka bomullstyget tillåter en luftutbyte som inte bara förhindrar att brödet växer mögel utan skapar också en barriär från alla drag som skulle torka upp det. För bästa resultat ska påsarna tätas så tätt som möjligt - rulla bara över toppen så att den är så snäv som möjligt och passera sedan bandet runt och binda det. Bröd kan frysas direkt i påsen men påsen måste stängas så tätt som möjligt.

För mer information om hur du använder brödpåsen kan du titta på videon på deras vackra YouTube-kanal.

Dans le sac-påsarna kan tvättas i kallt vatten med ett milt tvättmedel och inget tygmjukgörare, desto mindre tvätten är desto bättre. Skaka helt enkelt ut smulor och återanvänd. Rekommenderas inte i torktumlaren. En krympning på 10% på påsens höjd förväntas efter den första tvätten.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Fallande ordning
Per sida