Bambu

Bambu grundades 2003 och deras mål har alltid varit att minska vår användning och förlita sig på plast genom att förse människor med vackra, giftfria produkter tillverkade av naturen.

Både Jeff & Rachel, grundarna av bambu, föddes i Portland, Oregon - en plats som är stolt över lokala, hemodlade och miljövänliga värden. När de flyttade till Kina för arbete, en plats som ofta kritiserades för dess tillverkningsprocesser, tog de dessa värden med sig. De ville se om de kunde hitta ett sätt att göra saker annorlunda - skapa intresse och spänning i hållbara material, samtidigt som de följer etiska affärsmetoder.

Idag fortsätter bambu att fokusera på samma nyckelvärden. De hämtar material lokalt, arbetar med människor som arbetar med sina händer och producerar säkra och hållbara produkter som kommer att pågå i åratal. Det primära materialet de arbetar med är bambu - väl känt i dag som en oändligt förnybar resurs som växer mycket snabbt utan behov av bekämpningsmedel eller gödselmedel - och de arbetar också med andra hållbara material som kork och ekologisk bomull.

Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Fallande ordning
Per sida
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Fallande ordning
Per sida