Bag-again Frukt och Grönsaks nätpåse återanvändbara

I Lager
Bag-again
Från 39,00 kr
Översikt

Storlek:

S:15*25cm

L:38*30cm

Bag-again är återanvändbara lättvikts nätpåsar gjord av organisk bomull (GOTS) i en vacker och stark kvalitet. Tanken är att ersätta engånspåsarna för frukt och grönt i butiken. Perfekt som grönsak & fruktpåse

Tanken är att man använder dessa istället för engångspåsarna vid frukt och grönt avdelningen, flera affärer har möjlighet att räkna bort påsens vikt, vilken står tryckt på en lapp i påsen som hjälper butiksinnehavaren att bestämma vikten på produkterna inuti.  På så sätt kan du hjälpa till att minimera användningen av onödig plast. 

Ser du hur många produkter som är förpackade i plast idag? Återanvändbara väskor och återanvändbara produkter är alltid ett bättre alternativ än engångsbruk. Varför ekologisk / ekologisk bomull? Det är så mycket bättre för anställda i bomullsindustrin och för naturen än vanlig bomull. På Bag-again® kan du köpa alla typer av produkter utöver den denna som du kan använda för att minska avfallet.

Väl hemma fungerar nätpåsen även utmärkt som förvaringspåse. Varorna luftas och håller sig färska längre än i en stängd plastpåse. Frukten eller grönsakerna kan också sköljas av direkt genom påsens små hål för att sedan stoppas in i kylskåpet.

Minska matsvinn med miljösmarta produkter!

 

Påsen kan tvättas i maskin på  40 grader C och hängtorka, torktumlas ej.

Miljösmarta?

Ja trots de är tillverkade i bomull så har de jobbat på hålla material åtgången låg vilket syns på den låga vikten. Många tygpåsar är allt för tjocka. Att grönsakerna dessutom håller längre har en positiv effekt på matsvinnet

Mer information:
SKUEUBA
TillverkningsmaterialEkologisk Bomull